Ravnerok - Verdens bedste Bydelsfest !

Ravnerok - Verdens bedste Bydelsfest !

08-06-2015
For 8. år i træk stod Natteravnene i Tilst bag Ravnerok – hele 2000 glade beboere deltog i bydelsfesten, hvor der var alt fra musik og sang til sjove aktiviteter for både store og små.

I år skete det – vi skabte verdens bedste bydelsfest – Gennem et tæt samarbejde med folkene bag det kommunale byudviklingsprojekt DemokraCity Aarhus og arkitektstuderende fra Aarhus Arkitektskole lykkedes det i år at få endnu flere lokale aktører på banen, Tilst Bibliotek, Tilst Skole, Senior Liv og Langkær Gymnasium. Udover de nye aktører fik vi en trofast hjælpende hånd fra Fællesrådet, Blå Boks (Tilst Kirke), Fritidsklubben, tst, Al2bolig, og True-spejderne.

Det blev som ventet – en fantastisk dag – med fede events, masser af sang og musik og mange forskellige optrædener. Festen strakte sig over 7 timer og man kunne bla. se og opleve: Rap-pigerne fra Langkærparken, det super seje sæbekasseløb, Parkour, Dansespirer, True-spejderne med bål og hygge, Flashmob, Maskeparade, Blomsterhus med nyttehaver, fodboldmål med point, dåsekast, kartoffelmaskine og filmpremiere på biblioteket med ”Tilst før/nu” lavet af elever fra Tilst Skole.  
Desuden var der – for første gang – madboder, hvilket var en stor succes – både for boderne og de sultne.
På den store scene var der sang og musik fra ”The Secret” (band fra ungdomsklubben), ”UMM” og ”Wamanos” fra sognegårdens Blå Boks og ikke mindst vores obligatoriske mænd, med bandet ”Acoustica”.

I løbet af dagen fik konferencier-trioen Frederik, Lasse og Anders (3 friske gutter fra Blå Boks) masser af smil frem med deres skønne, og underholdende præsentationer.

For at bevare den kæmpe succes, som Ravnerok 2015 var, håber vi bestemt at dette stærke samarbejde på tværs af lokale aktører og beboere vil fortsætte fremover. Der er brug for at alle er med – ikke kun for at det skal blive verdens bedste bydelsfest – men for fælleskabets skyld – vi vil jo også gerne have verdens bedste bydel.

Vi håber at alle i Tilst vil være med til at lave en ligeså god dag og fest til næste år – vi ses den 28. maj 2016!