Tidl. Justitsminister Morten Bødskov kiggede forbi

Tidl. Justitsminister Morten Bødskov kiggede forbi

18-05-2015
Natteravne i Avedøre fik i sidste uge, da de holdt Basiskursus, besøg af tidl. Justitsminister og MF Morten Bødskov, som var mødt op for at give sin støtte til den nye forening.

”Natteravnene spiller en afgørende rolle i mange lokalsamfund. Igennem mange år har Natteravnene arbejdet for tryghed, og spillet en uvurderlig rolle i samarbejde med politi, boligorganisationer, kommuner i bl.a. vores udsatte boligområder. Derfor er det fremragende, at det er lykkedes at etablere en nye afdeling i Avedøre Stationsby” fortalte Morten Bødskov efter mødet, og fortsatte…”Søndag den 10. maj var jeg på besøg til afdelingens introduktionskursus for at holde oplæg om mit syn på forebyggelse af kriminalitet, og vigtigheden af Natteravnenes arbejde. Man kan kun blive glad når så mange frivillige vil give en hånd til deres lokalsamfund. Trygge og levende lokalsamfund er bærende for vores velfærdssamfund. Derfor er det arbejde Natteravnene laver så vigtigt” sluttede han.

Den lokale Borgmester Helle Adelborg deltog ikke på mødet, men tøver ikke med at komme med sin støtte til de nye Natteravne...

”Det er for mig altid en stor glæde og helt fantastisk når gode tanker og ideer bliver omsat til virkelighed. Hver i sær kan vi noget, men sammen kan vi meget mere, er mit fortrukne ordsprog i mange sammenhæng. Det kommer virkelig til udtryk i oprettelsen af Natteravne i Avedøre, som nu er blevet til mere end blot ønsket om at blive til noget.

De gule jakker vil nu husere i og omkring i Avedøreområdet også - Friheden (Hvidovre Syd) har i flere år haft Natteravne og i Avedøre havde vi for år tilbage, også frivillige der tog en tørn.
Jeg sætter stor pris på den frivillige indsats, der nu er gjort for at få Natteravne etableret i Avedøre igen. Formand for børne- og undervisningsudvalget Kenneth F. Christensen har virkelig lagt kræfter i det lokale arbejde i samarbejde med Natteravnenes Landssekretariat og SeniorInstruktør John Frimann, og har nu fået uddannet de første, som er klar til i gule jakker at gå rundt og møde børn og unge på gader og stræder.
Tak til alle de mange frivillige, der med deres engagement er med til at arbejde for tryghed i vores by - den tryghed som vi alle ønsker skal være tilstede, hvor vi færdes i det daglige” slutter Borgmester Helle Adelborg.

Flere er på vej til at få den uddannelse der gives for at komme på gaden i de gule jakker, men skulle dette have din interesse, kan du henvende dig til Kontaktperson Kenneth F. Christensen på tlf. 40 75 44 74