Så flyver Natteravnene i Avedøre

Så flyver Natteravnene i Avedøre

05-05-2015
Endnu en ny forening af Natteravne har set dagens lys, og der er nu etableret 274 foreninger siden 1998, hvor Natteravnene satte sit første fodaftryk i Danmark.

Den 30. april var en gruppe af borgere samlet til stiftende møde, hvor blandt andre Morten Bødskov fra socialdemokratiet og tidligere justitsminister informerede om indsatser i boligområder. Morten fik mange spørgsmål, og der var en livlig debat som endte med, at flere gik aktivt ind i arbejdet med lokale Natteravnene og der blev nedsat en styregruppe på 7 med Kenneth F. Christensen som ny kontaktperson.

SeniorInstruktør John Frimand fra foreningen i Brøndby Strand og Bent Bartels fra foreningen i Hvidovre Syd som begge er Avedøres fødselshjælper, samt Dan Taxbøl fra Landssekretariatet var alle med til at klæde de frivillige godt på til at komme på gaden i de gule jakker, og vil bistå ved den videre uddannelse.

Næste skridt er basistræning den 10. maj kl. 14.00 til ca. 17.00, som afholdes Egevolden 7 i Avedøre.

Her er ALLE interesserede velkomne til at deltage, men af praktiske årsager bedes du tilmelde dig hos Kenneth F. Christensen på tlf. 40 75 44 74 eller mail. cis@hvidovre.dk